Tips om hvordan du kan finne brudekjole som er perfekt for deg

a-linje stroppeløs kapell tog taffeta brudekjoleOhhhhhhhhhhhhh bryllupet antrekk! ! Du vil den skal være så gode! Her er scoop … du ønsker din kappe å matche, ikke sant? Ok da. Organisering av en bryllupsfesten kan være så fascinerende, og noen ganger er det veldig vanskelig å håndtere trangen til å løpe ut og få en kjole med en gang. Uansett hva du gjør, ikke pleier å kjøpe en brudekjole som ikke passer “men” og deretter endre og forsøke å presse på egen hånd til kjolen i ellevte time. En brudekjole skal se ut som det er en del av, eller en forlengelse av deg – ikke for stor og ikke for liten. Uansett hva du gjør, ikke gå ut impuls shopping og kjøpe feil kjole, hvis du planlegger å miste en stor mengde vekt før bryllupet. Dette vil bare føre til at du sorg og muligens slå hendene til å skaffe seg et andre kappe.

Hvis du føler at du er på en god vekt, og selv om det er en mulighet for at du kan miste bare “noen” pounds på grunn av bryllup spenning og jitters, og deretter gå videre og kjøpe din kjole så langt i forveien som du hadde like. Uansett hva du gjør, ikke kjøpe den kjolen ennå, hvis du har 15 eller flere pounds at du føler at du “trenger” å kaste før bryllupet, og du har mye tid før den store dagen! Så ofte, kvinner vil kjøpe en kjole 2 størrelser for liten og vite at de har noen vekt de trenger å gå ned før de kan selv presse inn i den kjolen; men på grunn av all spenningen, hva, stress og partier ikke, de dessverre aldri klarer å gå ned i vekt. Selv om du har god tid før bryllupet, og du vet at du trenger å gå ned i vekt, men du finner en kjole som du absolutt “må ha”, sørg for å kjøpe en som passer ,. Det er mitt forslag til deg. Før du kjøper, bør du spørre en syerske om kjolen kan enkelt tas inn hvis nødvendig. Stol på meg, er det mye lettere å ha en kjole selv i enn å få det ut.

Så, hva slags brudekjole har du alltid drømt om? Er det noe som kan lett bli funnet, eller er det eksotisk og dyrt? Det beste alternativet er å første søk på nettet for å få et begrep om hva slags kjole appellerer til deg. Men hvis du finner en kjole på nettet som du virkelig liker – KJØPER BEWARE! Hvis kjolen vil bli sendt fra samme land som du lever i,! Sørg for at du finner ut. Sørg for å tillate god tid for levering og endringer hvis ikke. Gjør litt sjekk og forskning for å sikre at deres kunder er legit. Hvis du ikke finner det du leter etter på nettet, så neste skritt er å kjøpe et par brude magasiner. Mesteparten av tiden, kjolen utbygger, deres kontaktinformasjon, og ofte prisen dukker opp fra tidsskriftet. Bortsett fra å finne fantastiske kjoler på nettet eller i et magasin, mange brude butikker tilbyr den nyeste i designer klær; til tross for at de kan være litt kostbar. Et annet valg er å få en syerske, som kan gjøre noe tilsvarende det du har funnet på nettet eller i en journal. Bare sørg for at du ber om å oppdage typer sin tidligere funksjon.

En annen ting du trenger å være klar over når du velger et bryllup hendelse antrekk er å være sikker på at det passer også, og godt det fungerer sammen med kroppen slag. Det er langt fra en hel masse morsomt å sette på en ting som bare ikke passer din kroppsbygning. Et eksempel er hvis du hadde ditt hjerte satt på en stroppeløs kjole, men bust linje var ikke god nok til å holde opp en stroppeløs kjole; du vil tilbringe mye av tiden din under seremonien og mottak bekymre deg om det er slipping ned eller ikke. Eller hvis du er ekte busty, er du kanskje være bekymret for at kanskje Altfor mye av dere viser! En kjole bør passe godt og flyter som en forlengelse av deg, som jeg nevnt før.

Som gjør at du føler deg vakker også, selv om uansett hva du velger å gjøre, bør du huske på at du trenger å finne en kjole som du ikke bare føler deg komfortabel i.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: