Hvordan du velger brudekjoler for en andre ekteskap

havfrue kjæreste kapell tog tyll satin brudekjoleDet er din andre ekteskapelig liv, og du kommer til å bli beskrevet som en ny brud igjen. Føler ikke urolig. Stå fritt om din kommende bryllup – adios i ditt tidligere samt en ta tak i noen nye oppmuntrende livsstil. Men du er usikker på hva som er akseptabelt og hva som ikke er på et ekstranummer brud-å-være; du trenger ikke lære å plukke den rette brudekjole. Etikette eksisterer, og du trenger å vite det. Men, du fortjener lykke. Bare hold deg til ditt senter og velg din beste brudekjole.

Hvit farget kjole eller ikke? Hvit farge er nesten mye benyttet for klassiske brudekjoler fordi det innebærer jomfruelighet og renhet. Noen klassiske mødre eller tanter vil trolig bli overrasket over å se deg inne i en hvit-farget brudekjole. Vende seg til andre populære farger som past hvis du er en konservativ dame eller du synes hvitt er kjedelig. For disse bruder å være å bli foretrakk å bo i den hvite fargede hårfarging kjære, prøv hud krem, kremhvitt eller elfenben.

Gå for det hvis du virkelig vil ha en hvit brudekjole. Husk at brude kjoler er ikke automatisk hvit. Tradisjonen med hvit brudekjole kom inn å komme inn på 1800-tallet. Queen Victoria rettet denne trenden i hennes egen grand bryllup med prins Albert. Alternativt sunnhet virkelig betyr den virkelige hjertet. Et ekstranummer ny brud når du også gi et vakkert hjerte fylt med kjærlighet og godhet. Kle deg i hvitt farget for å vise din virkelige hjertet og oppriktig beundring for den du elsker.

Slør, spesielt utvidet slør, er begrenset til førstegangs bryllup bruder. Det er uakseptabelt for en encore kvinne å bære slør. Det er imidlertid ingen følelse beklager om du har mange andre tilgjengelige valg. Dagens cap, ren blomst, nydelig fjær fascinator, særlig hår dyre smykker eller pannebånd … Det må være en du liker. Sats på et ark med vakre hodeplagg for å vise frem din distinkt god smak.

Togene er ikke riktig i dette tilfellet. Prøv en enkel og kort en til å trekke folks oppmerksomhet bort fra det hvis du holder deg til et tog.

Brides utnyttes til å bruke en uformell eller semi-konvensjonell kappe for neste ekteskap seremonier. Men bare nylig formalitet fra brudekjolen og ekteskapet seremoni avgjøres av de fersk gifter. En ekstra forholdet innebærer ikke å holde seg unna en utrolig bryllup. Bare elsker det!

Husk din følelse og lykke er en vital.

Også ta hensyn til din system form, hudfarge, ekteskapet tid og sted … alt som en kvinne krever å tenke på. Dress opp og presentere din stil i andre spesielle dagen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: